П’ятсот тисяч гривень з обласного бюджету виділила Вінницька ОДА на організацію відпочинку на березі моря ста дітей учасників АТО. До дитячої «сотні» увійшли учні шкіл з усіх районів області. Протягом 18 днів вони відпочиватимуть на узбережжі Чорного моря в Одеській області.
— Категорія дітей учасників АТО не належить до переліку осіб, які мають право на оздоровлення за кошти бюджету, — каже заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Вінницької ОДА Наталія Заболотна. — Але у рамках обласної програми «Молодь Вінниччини» ми створили Школу гармонійного розвитку дитини, в програмі якої передбачили акцію «Це твоя країна — наша Україна». І на її проведення передбачили додаткове фінансування з надходжень, отриманих з перевиконання бюджету за перше півріччя.
Ще п’ятеро дітей, чиї батьки загинули в АТО, а також 31 дитина тих, хто нині зі зброєю у руках захищає незалежність держави, за кошти обласної влади уже відпочили у дитячому центрі «Молода гвардія», таборі «Артек Буковель», у Бердянську Запорізької області та Затоці, що на Одещині.

Вінницька область.