Овни. Намагайтеся не вплутуватися в жодні протистояння, проявляйте мудрість, поступайтеся — і ви зможете вирішити ситуацію якнайкраще для всіх.


Тельці. Розкриється ваш творчий і діловий потенціал. Займіться новою діяльністю, можете будувати плани на майбутнє. Їм судилося збутися.


Близнюки. Проявляйте мудрість, згладжуйте гострі кути, знаходьте компроміс між бажаннями й можливостями і вашими, і ваших близьких.


Раки. На вас чекають різні привабливі пропозиції, які дадуть змогу реалізувати давні мрії. Усе ретельно обміркуйте і сплануйте.


Леви. Вам доведеться вирішувати питання, пов’язані зі спадщиною чи розподілом сімейного бюджету. Порадьтеся зі своїми близькими.


Діви. Ви потрапляєте в низку цікавих і незвичайних подій. Дослухайтеся до здорового глузду, докладіть зусиль і поверніть цю позицію вбік успіху.


Терези. Вирішивши взятися за щось важливе й перспективне — не відкладайте. У вас активізуються ділова активність і прагнення досягти мети.


Скорпіони. Ви можете закласти фундамент для успіху в майбутньому. І вже незабаром у вас буде можливість відпочити й насолодитися мирськими радостями.


Стрільці. Ідеї, що виникнуть у вас, будуть легкі в реалізації й принесуть успіх, тому не відкладайте їх у довгий ящик, а відразу втілюйте в життя.


Козероги. Цього тижня у вас очікується приплив сил і рішучості, ви зможете звернути гори. Ідіть до своїх мрій і досягайте нових вершин.


Водолії. Вам доведеться крутити колесо Фортуни. Від вас знадобляться активні й рішучі дії, ініціативність і наполегливість.


Риби. Вам доведеться навчитися утримувати баланс між прагненнями до матеріальних цінностей і духовних радостей. Проявіть кмітливість і мудрість.