Дитячий турнір з футболу втретє відбувся у селищі Тересва за підтримки народного депутата України Василя Петьовки  (на знімку). З кожним роком до участі долучається дедалі більше команд.

 


Чемпіонат видався видовищним та цікавим, а боротьба за призові місця — запеклою, адже команди демонстрували неабияку волю до перемоги.


У турнірі взяли участь вісім команд: дві з Хуста, а також з Вишкова, Буштина, Тячева, Нижньої Апші, Руського Поля та Тересви — загалом 120 юних футболістів 2004—2005 років народження.


Серед кращих відзначили гравця Василя Дебича (Тересва), воротаря Олександра Тяска (Тересва), захисника Андрія Чербана (Вишкове), нападника Максима Кофеля (Хуст).


Призери та всі учасники змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами, а також комплектами м’ячів для тренувань.


Організатори турніру, юні спортсмени, їхні батьки та тренери вдячні народному депутату Василеві Петьовці, повідомляє його прес-служба, за підтримку турніру, адже це популяризація спорту і здорового способу життя серед дітей.


Закарпатська область.