1 липня, № 115

Закон України «Про внесення зміни до статті 672 Бюджетного кодексу України», № 486-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо співфінансування ремонту доріг державного значення», № 490-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 91 Бюджетного кодексу України щодо співфінансування ремонту доріг державного значення», № 491-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 18 Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам» щодо встановлення щомісячної доплати інвалідам з дитинства підгрупи А 1 групи», № 495-VІІІ.

3 липня, № 117

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо заснування релігійними організаціями навчальних закладів», № 498-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Європейським поліцейським офісом щодо встановлення захищеної лінії зв’язку», № 507-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до Додатка 2 до Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України», № 517-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про взаємне працевлаштування членів сімей працівників закордонних дипломатичних установ», № 528-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та Європейським Союзом як Кредитором і Кредитної угоди між Україною як Позичальником і Національним банком України як Фінансовим агентом Позичальника та Європейським Союзом як Кредитором (щодо отримання Україною макрофінансової допомоги Європейського Союзу у сумі до 1 мільярда 800 мільйонів євро)», № 538-VІІІ.

4 липня, № 118

Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Естонської Республіки про умови розміщення дипломатичних представництв України в Естонській Республіці та Естонської Республіки в Україні», № 527-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії про повітряне сполучення», № 529-VІІІ.

7 липня, № 119

Закон України «Про приєднання України до Міжнародної конвенції про захист усіх осіб від насильницьких зникнень», № 525-VІІІ.

8 липня, № 120

Закон України «Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції», № 548-VІІІ.

9 липня, № 121

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про особливості державного регулювання діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів» щодо тимчасової заборони експорту лісоматеріалів у необробленому вигляді», № 325-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Імплементаційної угоди між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з підтримки (ОНП) про перезахоронення радіоактивних відходів, що утворилися внаслідок виконання військових програм колишнього СРСР в Україні», № 526-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» щодо надання додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню батькам та особам, які їх замінюють, які мають на утриманні дитину віком до шести років», № 534-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розбудови інституційної спроможності Національного банку України», № 541-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо розбудови інституційної спроможності Національного банку України», № 542-VІІІ.

11 липня, № 123

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях», № 521-VІІІ.

15 липня, № 125

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії», № 514-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про прокуратуру» щодо удосконалення та особливостей застосування окремих положень», № 578-VІІІ.

16 липня, № 126

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту інвалідів, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу», № 552-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Протоколу про стратегічну екологічну оцінку до Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті», № 562-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Угоди про співробітництво у сфері підтримки між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з підтримки та постачання (ОНПП)», № 563-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Меморандуму про домовленість між Урядом України та Організацією НАТО із зв’язку та інформації, яка представлена Генеральним менеджером Агенції НАТО із зв’язку та інформації, стосовно співробітництва з питань консультацій, управління, зв’язку, розвідки, спостереження та рекогносцировки в рамках програми НАТО «Партнерство заради миру», № 564-VІІІ.

Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про порядок перетину українсько-білоруського державного кордону жителями Рокитнівського району Рівненської області України і Столинського району Брестської області Республіки Білорусь», № 566-VІІІ.

18 липня, № 128

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сплати судового збору», № 484-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 143 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України», № 568-VІІІ.

21 липня, № 129

Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом», № 565-VІІІ.

23 липня, № 131

Закон України «Про внесення зміни до підрозділу 2 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту», № 555-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до розділу XXІ «Прикінцеві та перехідні положення» Митного кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту», № 556-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 288 Податкового кодексу України щодо граничного розміру орендної плати», № 557-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій», № 569-VІІІ.

Закон України «Про внесення зміни до статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо звільнення від призову на військову службу під час мобілізації окремих категорій педагогічних, наукових і науково-педагогічних працівників», № 570-VІІІ.

24 липня, № 132

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України у сфері комунальних послуг», № 626-VІІІ.

25 липня, № 133

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про введення мораторію на примусову реалізацію майна», № 627-VІІІ.

28 липня, № 134

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції», № 577-VІІІ.

29 липня, № 135

Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку речового забезпечення військовослужбовців», № 567-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» щодо оздоровлення дітей учасників бойових дій, дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або під час масових акцій громадянського протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи», № 592-VІІІ.

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення адміністрування податку на додану вартість», № 643-VІІІ.

31 липня, № 137

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей», № 615-VІІІ.