Україна взяла курс на деолігархізацію політики, а ті, хто грабував країну 23 роки, намагаються зберегти нинішню ситуацію. Про це сказав народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Максим Курячий у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба «Солідарності».

 


«Ми взяли курс на деолігархізацію української політики. Далеко не всім, хто звик її грабувати, це може подобатися. Тому вони, використовуючи свої ресурси, у тому числі інформаційні, намагаються донести свою правду для того, щоб зберегти й законсервувати ситуацію, якою вони користувалися 23 роки поспіль. Є чітке завдання — деолігархізація політики, економіки. Має бути економіка рівних можливостей. Досить грабувати країну», — зазначив Максим Курячий.


За словами народного депутата, уже почалася реформа правоохоронної системи, а без цього й без викорінювання корупції неможливо змінити ситуацію.


«Нам необхіден один закон для всіх: і для простих людей, і для чиновників, щоб ніхто не зміг уникнути відповідальності. Це позиція нашої фракції, і я її поділяю», — сказав Максим Курячий.