Під час робочої поїздки в Одеську область Президент України Петро Порошенко вручив прикордонникам ключі від 54 квартир. Раніше в будівлі № 113-Б по вулиці Левітана в Одесі розташовувалися казарми. Споруду повністю реконструювали й відремонтували, впорядкували прилеглу територію, і тепер це сучасний дім з усіма вигодами.


На врученні ключів від квартир захисникам рубежів України Петро Порошенко нагадав, що на Марші незалежності 24 серпня десятки тисяч людей аплодували українським прикордонникам, які надійно стоять на варті суверенітету, територіальної цілісності й незалежності держави й першими прийняли удар, коли підступний ворог почав агресію проти України.


«Дуже важливо, щоб ті, хто ризикує життям, захищаючи державу, одержували не тільки заробітну плату, до того ж високу, а й житло. Щоб тил українського військовослужбовця був надійним», — наголосив глава держави.
Петро Порошенко повідомив, що забезпечення житлом військових прикордонної служби здійснюється відповідно до відомчої програми ДПСУ, для реалізації якої цього року передбачено 60 млн. грн.

Одеська область.