Овни. Щоб досягти бажаного і віднайти гармонію (а цілей у вас багато), необхідно докласти зусиль, проявити рішучість, кмітливість і навіть хитрість.
Тельці. Ви прагнете досягти успіху і стабільності у роботі і в стосунках. Повірте у власні сили, згадайте про терпіння й витривалість.
Близнюки. Дозвольте собі розслабитися, не метушитися й не хвилюватися через різні дрібниці, і ви зрозумієте, яке чудове ваше життя, як багато в ньому радісних моментів.
Раки. Якщо хочете знайти стабільність чи почати щось нове у своєму житті, тоді докорінно змінюйте свої погляди на ситуацію навколо. Розуміння — перший ключ до успіху.
Леви. У вашому житті починає пробиватися нове джерело. Це та енергія, яка допоможе вам скинути кайдани минулого й поглянути на світ по-новому.
Діви. Перед вами відкриваються незвідані шляхи. Усе ретельно зважуйте й перевіряйте, порадьтеся з розумом і серцем і лише тоді дійте.
Терези. Ви прагнете до активної діяльності й пошуків нових пригод. Ідіть по життю легко, принаймні цього тижня, і доля сама виведе вас на потрібний шлях.
Скорпіони. У вашому житті з’явилася людина, яка подарувала нові почуття й емоції. Незабаром ви зрозумієте, що це той, кого ви так довго шукали.
Стрільці. Цього тижня у вас буде приплив свіжих ідей, ви відкриєте себе зовсім по-іншому й почнете активну діяльність.
Козероги. На вас чекають серйозні зміни в особистому і діловому житті, які приведуть до кращого. Сміливо йдіть їм назустріч.
Водолії. Ваші емоції й почуття будуть на щабель сильніші. Рішуче беріться за будь-яку справу. Ваша активність і наполегливість зруйнують усі перешкоди.
Риби. Новий приплив енергії, цікаві ідеї змусять вас влитися в потік активної діяльності, яка сприятиме гарній матеріальній винагороді.