Голова Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко провів зустріч із радником Посольства Республіки Польща в Україні Маріушем Краєвскі та Директором Офісу Фонду міжнародної солідарності «Solіdarіty Fund PL» у м. Києві Маркіяном Желяком.

 

Під час зустрічі М. Желяк заявив, що Офіс Фонду міжнародної солідарності готовий надавати комітету всіляку підтримку в частині експертної оцінки законопроектів, моніторингу впровадження прийнятих законодавчих актів, залучення експертів проекту до проведення комітетських слухань та круглих столів, участі в робочих групах комітету з питань розробки законодавства з питань місцевого самоврядування та територіального устрою.
С. Власенко висловив сподівання на розвиток плідної співпраці та запропонував запрошеним провести низку круглих столів з виїздом в регіони України та залученням максимально широкого кола зацікавлених осіб, висвітленням заходів у ЗМІ, для обговорення стану реформування місцевого самоврядування, внесення змін до Конституції України в частині децентралізації влади, процесу об’єднання територіальних громад, міжмуніципального співробітництва територіальних громад, відповідності чинного законодавства України європейським стандартам.

Інформаційне управління Верховної Ради України.