Секретар Комітету з питань запобігання та протидії корупції Дмитро Добродомов вимагає від Генпрокурора України Віктора Шокіна перевірити захмарний за своєю ціною переліт голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Про це йдеться у депутатському зверненні Д. Добродомова.
У зверненні сказано, що 13 червня цьогоріч з Баку до Києва прилетів чартерним рейсом літак, на борту якого був голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
«Літак Gulfstream G550 є бізнес-джетом високого представницького класу середньою вартістю майже 50 мільйонів доларів США. Рейс на такому трансконтинентальному судні коштує понад 50 тисяч євро», — наводить дані у зверненні народний депутат.
Щоб з’ясувати ситуацію, Дмитро Добродомов вимагає від Генпрокурора перевірити інформацію, а також встановити, кому належить літак, хто перебував на борту і хто оплатив переліт. Народний депутат також вимагає провести службову перевірку, а в разі підтвердження інформації — внести заяву до ЄРДР та розпочати кримінальне провадження.