Біля будівлі управління СБУ в Одеській області вжито підвищених заходів безпеки: проїзд по вул. Єврейській у цьому районі перекрито, а тротуари обгороджено заборонювальною стрічкою. 

 

 


Місце вибуху завішено тканиною (на знімку). За нею видніється свіжа цегельна вкладка замість дверей, які вилетіли. По периметру будинку чергують міліціонери. Саме вони вирішили перевірити документи у нашого кореспондента, побачивши, що він фотографує місце інциденту. А через хвилину підійшов чоловік у цивільному, який, не представившись, попросив видалити світлини з «об’єктом». Посвідчення і звернення до здорового глузду співробітника дали змогу зберегти фото.


Служба безпеки України, яка займається вибухом, кваліфікованим як теракт, не розголошує подробиці розслідування, щоб не зашкодити його перебігу. Як повідомили нам у прес-службі УСБУ в Одеській області, щойно у їхньому розпорядженні буде відкрита інформація для преси — відомство її опублікує.


Варто відзначити, що в результаті потужного вибуху, який пролунав 27 вересня о 5-й ранку, постраждали 76 квартир: вибиті вікна, пошкоджені рами... У 47 квартирах скло вже замінено, комунальники продовжують роботу з усунення наслідків.


Одеська область.


Фото надано автором.