Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк (на знімку) наполягає на проведенні економічного дня в парламенті.

Під час засідання Погоджувальної ради народний депутат України Віктор Галасюк закликав Голову Верховної Ради України Володимира Гройсмана правильно розставити пріоритети при обранні законо-
проектів, які буде винесено на розгляд парламенту найближчого сесійного тижня.
Зокрема, економіст наполягав на внесенні до порядку денного законопроектів, спрямованих на створення в Україні робочих місць, залучення інвестицій, побудову нових виробництв, подолання в країні безробіття, зняття штучних регуляторних бар’єрів тощо.
В. Галасюк нагадав В. Гройсману про доцільність організації економічного дня у Верховній Раді та список із понад 20 пріоритетних законопроектів, більшість з яких входять до Плану законодавчого забезпечення реформ і мають бути розглянуті найближчим часом.
Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва переконаний: «Відсутність цілеспрямованої економічної політики держави — це нонсенс, який призводить до відтоку економічно активного населення за кордон та економічної стагнації».

Інформацію і фото надано прес-службою профільного комітету.