Переселенці з Донецької та Луганської областей, які нині проживають у місті Новомосковськ Дніпропетровської області, отримали гуманітарну допомогу в рамках польсько-української програми «Разом з Україною». Три сотні сімейних та дитячих наборів, а також побутову хімію привезли їм представники Фундації духовної культури пограниччя та благодійного фонду «Волинь-2014».
Допомога цього разу була дуже щедрою. У наборі для однієї сім’ї містилися крупи, м’ясні тушонки, рибні консерви, олія, кава, чай, макаронні вироби, згущене молоко, шоколад, цукор, печиво, джеми, сік, мило, шампунь, зубна паста, пральний порошок загальною вагою сто кілограмів. Уся ця продукція була закуплена у волинських товаровиробників.
Надання гуманітарної допомоги викликало здивування серед переселенців. Раніше, за їх словами, стільки продуктів харчування не отримувала жодна їхня сім’я.
Разом з подарунками до Новомосковська та Верхньодніпровська приїхала польська делегація в складі представників Міністерства закордонних справ, а також керівник Фундації духовної культури пограниччя Стефан Батрух та фундатор благодійного фонду «Волинь-2014» Богдан Лукасік. Волинських благодійників представляв виконавчий директор цього Фонду Володимир Кривович.

Волинська область.

Фото надане благодійним фондом «Волинь-2014».