Закон України

Верховна Рада України постановляє:
І. Загальні положення
1. Провести голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міської ради, Красноармійського міського голови (Донецька область) та депутатів Маріупольської міської ради, Маріупольського міського голови (Донецька область) у неділю 29 листопада 2015 року.
2. Виборчі бюлетені для голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міської ради, Красноармійського міського голови (Донецька область) та депутатів Маріупольської міської ради, Маріупольського міського голови (Донецька область) 25 жовтня 2015 року виготовляються Центральною виборчою комісією та передаються дільничним виборчим комісіям у встановленому нею порядку.
ІІ. Прикінцеві та перехідні положення
1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.
2. Кабінету Міністрів України протягом трьох днів з дня набрання чинності цим Законом у разі необхідності за зверненням Центральної виборчої комісії забезпечити фінансування заходів, необхідних для реалізації цього Закону.
3. Центральній виборчій комісії протягом трьох днів з дня набрання чинності цим Законом забезпечити прийняття актів, необхідних для реалізації цього Закону.

Президент України П. ПОРОШЕНКО.

м. Київ,
10 листопада 2015 року.
№775-VІІІ.