Переможець конкурсу на кращу назву вінницького трамвая у нагороду отримає безплатний проїзний на користування трамваєм, тролейбусом і міським автобусом в обласному центрі. Таку пільгу він матиме з першого і до останнього дня 2016-го.
Вінницька міська влада звернулася до мешканців із проханням запропонувати ім’я новій рейковій машині, створеній трудівниками комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія». Як повідомили у департаменті інформаційної політики міськради, конкурс відбуватиметься у два етапи. До 7 грудня прийматимуть пропозиції назви (бренда) на електронну адресу dtz@vmr.gov.ua або поштою — м. Вінниця, вул. Соборна, 59, к. 534. На другому етапі — з 8 по 14 грудня — кращі пропозиції викладуть на голосування у соціальних мережах. Переможе назва, за яку проголосують найбільше містян.
Переможця оголосять та нагородять на відкритті новорічної ялинки. Автор найкращої пропозиції отримає річний проїзний документ на усі види муніципального транспорту, ще четверо учасників, пропозиції яких братимуть участь у другому етапі конкурсу, стануть власниками місячних проїзних квитків.
Як уже повідомляв «Голос України», на базі місцевого комунального електротранспортного підприємства створено сучасний трамвай. Нині триває виготовлення ще одного вагона. Він складатиметься з трьох частин, буде довший завдяки вставці з низькою підлогою. Новий трамвай планують вивести на маршрут наприкінці першого кварталу 2016 року.

Вінниця.

 

 

На знімку: новий трамвай у Вінниці створили власними силами.

Фото з архіву редакції.