Сьогодні о 17.00 у Домі освіти та культури «Майстер Клас» (Київ, вул. Лаврська, 16а) відбудеться благодійний літературний вечір авторів Міжнародної літературної корпорації MERІDІAN CZERNOWІTZ на підтримку публіциста, літературознавця і перекладача Олександра Бойченка (на знімку), котрий нині перебуває на обстеженні за кордоном у зв’язку із виявленою пухлиною.

 


Учасники: Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Тарас Прохасько, Андрій Бондар, Олександр Ірванець, Ірена Карпа, Христя Венгринюк, Дмитро Лазуткін, Гриць Семенчук, Борис і Людмила Херсонські, Ірина Цілик. Сергій Жадан наголошує: нині багато говорять про взаємопідтримку українців, тому «вечір на підтримку Сашка — чудова нагода такі розмови підтвердити і допомогти чудовій людині та доброму письменнику».
Тут також покажуть короткометражний фільм «Хармс і Холмс», створений Medіa Topos Fіlms і Nіka Vіdeo у жанрі експериментальної абсурдистської відеопоезії. Автор ідеї та головний герой фільму Ігор Померанцев шукає відповідь на питання, що поєднувало Холмса і Хармса. Зйомки відбувалися у Чехії та в Україні.


Вл. інф.


Фото із сайту merіdіancz.com.