У Вінниці збирають кошти для придбання слухового апарата для хлопчика-сироти, а також готують подарунки ще для 30 безбатченків з дитбудинку «Родинний дім».


До благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки» може долучитися кожен. В одному з торговельних центів організатори встановили «Дерево бажань». На ньому — фотографії дітей-сиріт, а в конверті — аркуш паперу з їхніми розповідями про себе і назвою подарунка, який хотіли б отримати від Святого Миколая.


Найдорожчим подарунком цьогоріч може стати слуховий апарат для Сергія Павленка, який має проблеми зі слухом. Хлопець написав, що мріє стати архітектором, але цьому може завадити його фізична вада.
Загалом у діток невибагливі побажання — хтось мріє про іграшку, комусь буде в радість відсвяткувати день народження у «МакДональдзі», є в переліку боксерські рукавиці, кросівки, пензлики з набором фарб і, звичайно, ласощі.


— Зібрані подарунки вручимо 19 грудня у День Святого Миколая у залі Будинку офіцерів під час святкового концерту «Крок до мрії», — каже один з організаторів акції керівник ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова (на знімку).

 


Уже вп’яте вінничани проводять такий захід для дітей-сиріт за підтримки Вінницької міськради та департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Вінниця.

 

Кошти на придбання слухового апарата можна залишити у скриньці біля «Дерева бажань» чи перерахувати на рахунок ГО «Розвиток. Розвиток» ПАТ К АТ КБ «ПриватБанк», МФО 302689 ЗКПО 37618260 р/р 26007055308117 (призначення платежу: для Сергія Павленка).


Фото з сайту Вінницької міськради.