ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 3 лютого 2016 року парламентські слухання на тему: «Реформи галузі інформаційно-комунікаційних технологій та розвиток інформаційного простору України» у залі пленарних засідань Верховної Ради України.
2. Кабінету Міністрів України до 3 січня 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали щодо тематики парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України. Визначити доповідачів з питання, що розглядатиметься на парламентських слуханнях.
3. Запросити для участі у парламентських слуханнях представників центральних органів виконавчої влади, представників відповідних громадських організацій, представників установ індустрії програмного забезпечення.
4. Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку здійснити відповідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити трансляцію парламентських слухань на загальнонаціональному телеканалі та загальнонаціональному радіоканалі.
6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань.
7. Ця Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Голова Верховної Ради України В. ГРОЙСМАН.

м. Київ,
25 листопада 2015 року.
№ 829-VІІІ.