Шістдесят найменших мешканців села Сурсько-Литовське, що на Дніпропетровщині, зможуть відвідувати дитячий садок. Після розпочатої торік реконструкції тут з’явилися додаткові приміщення під групу на 20 малюків. Під час реконструкції було обладнано спальню, ванну й ігрову кімнати. До ладу привели всю будівлю. На це з обласного й міського бюджетів виділено понад 1,3 мільйона гривень.

 

 

Як повідомили «Голосу України» в облдержадміністрації, цьогоріч у дитячих садках регіону було створено понад тисячу додаткових місць. Відновили роботу 28 груп, відкрили два садки й дванадцять навчально-виховних комплексів. Тривають роботи з будівництва двох дитсадків з нуля у Дніпропетровську й селищі Ювілейному.


Водночас у прес-службі СБУ повідомили про викриття їх співробітниками бізнесменів, які вкрали понад 5,5 мільйона гривень бюджетних коштів, виділених на ремонт дитячих садків і шкіл. Під час обшуків у порушників закону було вилучено тіньову бухгалтерію та комп’ютери з інформацією, яка доводить здійснення операцій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 КПКУ. Тривають оперативно-слідчі дії.

Дніпропетровська область.


Фото прес-служби ОДА.