Грошові винагороди від Вінницької міськради отримали напередодні Новорічного свята 356 студентів вишів та учнів загальноосвітніх шкіл обласного центру. Їх урочисто вручили в обласному музично-драматичному театрі міський голова Сергій Моргунов та заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк.

 

— Протягом останніх років учнівська і студентська молодь нашого краю демонструє колосальну соціальну активність, значно додалося ініціативності, — зазначає Ігор Івасюк. А Сергій Моргунов назвав присутніх у залі стипендіатів елітою міста і висловив щиру подяку батькам, які виховали таких старанних дітей.


— Щоб стати лауреатом, треба було подати резюме, в якому зазначити, як навчаєшся, як виявив себе у громадському житті, а далі вже комісія визначала, хто з нас кращий і достойний отримати стипендію, — каже студент Володимир.


Нагадаємо, Вінницька міськрада нагороджує активну учнівську і студентську молодь за успіхи у навчанні, досягненнях у культурно-мистецькому та спортивному житті впродовж майже десяти років. Ініціатором запровадження стипендіального фонду є колишній міський голова, нині керівник парламенту Володимир Гройсман.


Вінниця.