Закон України

 

Верховна Рада України постановляє:


1. Статтю 6 Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» (Відомості Верховної Ради України, 2015 р., №5, ст. 37, №15, ст. 99) після абзацу п’ятого доповнити пунктом 3 такого змісту:


«3) за рішенням Кабінету Міністрів України для забезпечення виконання боргових зобов’язань публічного акціонерного товариства «Укргідроенерго» перед Європейським банком реконструкції та розвитку у сумі, що не перевищує 180.000 тис. євро, для продовження реалізації Проекту «Реабілітація гідроелектростанцій».


З моменту виникнення боргових зобов’язань, зазначених в абзаці першому цього пункту, анулювати у такій же сумі невибрану частину кредиту, залученого державою за Кредитною угодою (Проект «Реабілітації гідроелектростанцій») між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку, ратифікованою Законом України від 18 вересня 2012 року №5255-VІ.


Звільнити публічне акціонерне товариство «Укргідроенерго» від зобов’язання надавати майнове або інше забезпечення виконання зобов’язання за гарантією, що надається відповідно до абзацу першого цього пункту».
У зв’язку з цим абзац шостий вважати абзацом дев’ятим.


2. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.


Президент України П. ПОРОШЕНКО.


м. Київ,
24 грудня 2015 року.
№906-VІІІ.