Овни. Ви продовжуєте шукати й діяти, витрачаючи свої сили. Але, щоб досягти результату, вам слід зупинитися, озирнутися, подумати й сконцентруватися на тому, чого ви прагнете.

Тельці. Ви можете зайнятися своєю оселею і нікуди особливо не поспішати. А можете почати активну діяльність, пошук нових ідей, встановити перспективні цілі і прямувати до них.

Близнюки. Беріться за одну справу чи за іншу, головне — не перенапружуйтеся. Зайве й непотрібне відійде саме, і тоді стане зрозуміло, що справді принесе вам бажаний успіх.

Раки. На вас чекають сімейні радості й гармонія на особистому фронті. У ділових відносинах також можливі перспективні зміни.

Леви. Ви можете сміливо рухатися до своєї мрії. Вашому успіху ніщо не зашкодить. Сприятливий період для придбання цінностей, а також початку нових справ.

Діви. Не бійтеся відмовитися від старих звичок, зв’язків, знайомств. Візьміть себе у руки і проявіть рішучість. У вас достатньо сил, щоб подолати цей момент і поліпшити своє життя.

Терези. Починають розвиватися ваші ділові якості, з’являються нові джерела доходу. Потрібно лише взяти себе в руки, розробити план і встановити необхідну динаміку.

Скорпіони. На вас чекає новий етап партнерства, який, найімовірніше, буде оформлено документально. Можливий переїзд, зміна роботи. Закладається важливий фундамент подальшого життя.

Стрільці. Щоб одержати результат, згадайте про такі свої якості, як чітке дотримання плану, старанність, посидючість і неупередженість в ухваленні рішень.

Козероги. Цей тиждень дасть вам змогу розвинути й поліпшити те, що ви вже маєте. Маються на увазі сімейні стосунки, домівка, а також робота.

Водолії. На вас чекає стабільний спокій, можливість відпочити й не переживати за майбутнє. Душевна рівновага і внутрішня гармонія сповнюватимуть вас протягом усього тижня.

Риби. Саме час торувати собі шлях далі, рухатися кар’єрними сходами, ухвалювати важливі рішення, займатися справами, пов’язаними з поліпшенням матеріального становища.