ПОСТАНОВА


Верховної Ради України


Верховна Рада України постановляє:


1. Провести 2 березня 2016 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Шляхи розвитку фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади».
2. Кабінету Міністрів України до 15 лютого 2016 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань та визначити доповідача із зазначеного питання.


3. Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму внести пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, здійснити необхідні заходи з організації та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.


4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, наукових установ.


5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.


6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та фінансування видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.


7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.


Голова Верховної Ради України В. ГРОЙСМАН.


м. Київ,
2 лютого 2016 року.
№ 969-VІІІ.