Новим керівником Головного управління Національної поліції у Вінницькій області став 40-річний підполковник Антон Шевцов (на знімку).

До подій у Криму він служив в органах внутрішніх справ у рідному Севастополі, місті, де народився. Тривалий час працював на оперативних та керівних посадах в управлінні боротьби з організованою злочинністю. Під час анексії півострова російськими «зеленими чоловічками», навесні 2014-го, Антон Шевцов не зрадив присязі, переїхав служити на материкову Україну.
Нового керівника представив особовому складу заступник голови Національної поліції України Олексій Руденко. За його словами, Антон Шевцов добровільно вступив до роти патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ -1». У зоні АТО провів майже рік, брав участь у бойових діях. У липні 2015 року очолив міськвідділ поліції у Чернігові, звідки перейшов на роботу до Вінниці.
«Двері мого кабінету завжди відчинені для тих, у кого є ділові пропозиції щодо поліпшення роботи поліцейських», — зазначив пан Шевцов.
Підтримку у реформуванні процесів, що її здійснює Нацполіція на місцях, уже пообіцяв новому керівнику голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій. Посада керівника міліції, а потім і поліції, в області залишалася вакантною понад шість місяців.

Вінницька область.