Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 2 лютого 2016 року №969-VІІІ «Про проведення у 2016 році парламентських слухань на тему: «Шляхи розвитку фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади» 23 березня цього року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбудуться слухання із зазначеної теми.


У роботі слухань візьмуть участь народні депутати України, представники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, наукових установ.

* * *

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 2 лютого 2016 року № 970-VІІІ «Про проведення парламентських слухань на тему: «Розвиток туристичної індустрії як інструмент економічного розвитку та інвестиційної привабливості України» 6 квітня ц. р. о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбудуться слухання із зазначеної теми.


У роботі слухань візьмуть участь народні депутати України, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських та наукових організацій.