У Вінниці за ґрати відправили чоловіка, який спокушав жінок і дівчат, а тоді грабував їх.

 

До чотирьох років позбавлення волі засуджено 29-річного вінничанина за крадіжки і шахрайство,скоєні після спокуси своїх жертв – жінок і дівчат.

 

За інформацією прокурора Вінницької місцевої прокуратури Олександра Яремчука, проблеми із законом у засудженого почалися ще у 19-річному віці. Тоді його затримали на крадіжці, покарали штрафом. Через півроку він знову скоїв грабунок. Так само відбувся сплатою штрафу. Правоохоронці взяли до уваги молодий вік порушника, його навчання у виші. Після отримання диплому молодий фахівець не став працювати за спеціальністю. Знайшов простіший шлях заробітку. Його обожнювали представниці прекрасної статі і він цим скористався. Довірливі жінки після почутих на свою адресу компліментів вірили, що красунчик стане опорою. Однак той у жодної не затримувався надовго. Залишав своїх жертв без цінних речей – виносив з квартири золоті каблучки, ланцюжки, ноутбуки…

 

Останніми жертвами кохання альфонса стали одразу троє студенток. Вони разом винаймали трикімнатну квартиру. Той встиг пограбувати кожну. Ошукані дівчата не дали можливості галантному кавалеру накивати п’ятами.

 

– Під час досудового слідства чоловік розкаявся у скоєному, – каже Олександр Яремчук. – Обвинувачення у суді підтримувала Вінницька місцева прокуратура. Зловмисника визнано винним за низкою статей Кримінального Кодексу України – шахрайство, крадіжка, в тому числі вчинені повторно, – і засуджено до чотирьох років позбавлення волі. Крім того, дехто із жертв також звернувся до суду з цивільними позовами – вимагають відшкодування завданих матеріальних збитків.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України