На Прикарпатті в порушника спокою знайшли наркотики. До Рожнятівського відділення поліції надійшла скарга жителя Брошнева-Осади на дії сусіда. Мовляв, у його квартирі голосно кричать і слухають музику, на зауваження не реагують. За вказаною адресою поліцейські навідалися у помешкання невгамовного чоловіка, але той почав поводитися агресивно. І, як з'ясувалося, не випадково. 

 

Як повідомили в прес-службі Нацполіції області, на столі в кімнаті правоохоронці виявили речовини, схожі на макову соломку та коноплі, а також шприц із рідиною жовтого кольору, які чоловік не встиг заховати. 

 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Вилучене направлено на експертизу. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до трьох років.

Галина БРУХАЛЬ.

Івано-Франківська область.

 

Голос України