На Закарпатті чотири вулиці носитимуть імена загиблих на Донбасі бійців і Героя Небесної Сотні. Згідно з розпорядженням голови ОДА Геннадія Москаля, вулицю Ворошилова в селищі Ільниця Іршавського району перейменовано на вулицю Олександра Данильченка (сержант, гранатометник окремої 93-ї механізованої бригади. Загинув у січні 2015 року в бою за аеропорт Донецька, похований у Ільниці). Вулиця Локоти в селищі Великий Березний стала вулицею Василя Наливайка (боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у червні 2014 року внаслідок обстрілу терористів на Луганщині, похований у селі Ставне Великоберезнянського району).
Вулицю Колгоспну в селі Нижній Коропець Мукачівського району перейменовано на вулицю Сергія Вербицького (прапорщик 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у січні 2015 року внаслідок поранень, отриманих під Дебальцевим, похований у Мукачевому).
Вулицю Гагаріна в Рахові перейменовано на вулицю Петра Гаджі (активний учасник Революції Гідності, член Афганської роти самооборони Майдану. Помер у березні 2014 року внаслідок отруєння сльозогінним газом. Удостоєний звання Героя України посмертно, похований у Рахові).

Закарпатська область.