Постанова Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 15 червня 2016 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Стратегія реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь: проблемні питання, шляхи, методи та способи».
2. Кабінету Міністрів України та Державній службі України з питань Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до 30 травня 2016 року підготувати та подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань та визначити доповідача з цього питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування внести пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, здійснити необхідні заходи з організації та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, наукових установ, громадських та міжнародних організацій.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань у засобах масової інформації.
6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та фінансування видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
7. Ця Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування.

Голова Верховної Ради України В. ГРОЙСМАН.

м. Київ, 17 березня 2016 року.
№ 1034-VІІІ.