30 березня на території розташування однієї з військових частин Повітряних Сил, яка дислокується у Чернігівській області, військовослужбовці затримали порушників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

 

Командиром підрозділу сил майором Олександром Кривінським під час перевірки несення служби посту візуального спостереження були помічені невідомі особи, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.

 

Групою наших військовослужбовців, яку очолював прапорщик Олег Бойченко, було затримано двох озброєних суб`єктів, одягнених у військову форму.

 

Згодом під час огляду підступів до технічної території старший іншої групи цього підрозділу прапорщик Валерій Качан у супроводі військовослужбовців строкової служби затримав ще двох невідомих суб`єктів, у котрих під час обшуку виявлено засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карту цієї місцевості. Зазначені особи були оперативно доставлені до приміщення чергового військової частини для з'ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів.

 

Василь ЧЕПУРНИЙ. 

 

Чернігівська область.

 

Голос України