У Дніпропетровську на проспекті Героїв Сталінграда дворічна дитина провалилася в каналізаційний колодязь. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила очевидець події Вікторія Федотова.

«Сьогодні наші підопічні — переселенці з окупованих сіл Донбасу прийшли одержувати допомогу в Червоний Хрест, офіс якого розташовано на просп. Героїв Сталінграда 60а. Багато матусь приходять зі своїми дітьми. Просто перед офісом дворічний Микита став на пінопласт, яким, як виявилося пізніше, був закритий каналізаційний люк... і впав униз», — розповіла кореспонденту Вікторія.
Коли малий провалилося, один із чоловіків, що стояли поруч, не роздумуючи, кинувся на допомогу. Він швидко «пірнув» у колодязь. Люди, хто сильніший, тримали його за ноги, і він зміг схопити хлопчика, який уже тонув.
Присутні одразу викликали «швидку допомогу». Медики обстежили хлопчика, якому довелося провести ніч у лікарні. Його життю й здоров’ю ніщо не загрожує.
На Дніпропетровщині це не перший такий випадок. Зовсім нещодавно, наприкінці березня, у Новокодацькому районі обласного центру у відкритий каналізаційний люк упала 13-літня дівчинка. А в березні минулого року в Петриківці за таких обставин загинув дворічний хлопчик.

Дніпропетровськ.