Про це на брифінгу повідомив начальник ГУ НП у Дніпропетровській області Ігор Репешко (на знімку). Він розповів, що таке було й раніше і не виключено, що анонсована дата 20 квітня теж не остаточна.

«Спочатку переатестацію було призначено на 9 березня, потім її перенесли на 17 березня, потім на 27 березня. Далі на 17 квітня й 20 квітня. Сьогодні вже говорять про перенесення її на травень. Усе, що залежить від нас, ми зробили вже давно: прийняли людей з атестаційної комісії, надали їм приміщення», — заявив Ігор Репешко.
Передбачено, що тестування відбудеться у два етапи. Спочатку в поліцейських перевірять професійні знання й логічне мислення, а потім на тих, хто пройшов перевірку, чекає співбесіда з конкурсною комісією.
Як уже повідомлялося, у Дніпропетровській області нині спостерігається гострий дефіцит співробітників поліції. Про це Ігор Репешко повідомляв у своєму листі керівнику Національної поліції Хатії Деканоідзе. Доки атестація затягується, з лав правоохоронців щомісяця виходять по 100 співробітників.

Дніпропетровська область.

Фото автора.