Виїзне засідання Міжнародного трейд-клубу, який об'єднує понад шістдесят дипломатичних і торгових представників зарубіжних посольств в Україні, відбулося в Ужгороді.

 

На знімку: під час відкриття заходу.

 

Фото прес-служби облдержадміністрації.

 

Діяльність трейд-клубу націлена на ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом регіонів, інвестиційно привабливими підприємствами та встановлення ділових контактів. А отримані матеріали зарубіжні гості використовують для підготовки пропозицій представникам бізнесу та урядам своїх країн для налагодження торгово-економічних зв'язків з Україною, повідомили "Голосу України" у прес-службі ОДА.

 

Цього разу Закарпаття зібрало представників більш як двадцяти країн. Зокрема, з дипломатичного корпусу та торгових місій Австрії, Австралії, Аргентини, Бельгії, Німеччини, Ізраїлю, Китаю, Литви, Швейцарії, Європейського банку реконструкції та розвитку, а також Словаччини, Румунії, Польщі. Участь у засіданні взяли представники понад трьох десятків закарпатських підприємств, банкіри, фахівці контролюючих органів.

 

Керівництво області запевнило, що влада гарантує всебічну підтримку міжнародному бізнесу.

 

Закарпатці презентували економічний, науково-технічний, інвестиційний та курортний потенціал регіону. А гості ознайомилися також з творами образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва і фольклором.

 

У програмі дводенного виїзного засідання були поїздки на провідні підприємства для ознайомлення з їх виробничими потужностями і перспективами розвитку.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України