15 квітня. В обстановці закритості у приміщенні облспоживспілки, якою керує голова обласної організації «Опозиційного блоку» Анатолій МІРОШНИЧЕНКО, мав пройти форум «Жінки за мир». Головною гостею була народний депутат Наталія КОРОЛЕВСЬКА. 

 

Проте учасниками зібрання виявилися відомі чернігівські прихильники «руського міра», в тому числі учасниці харківського сепаратистського з’їзду. Тому патріотична молодь заблокувала Наталію Королевську і не дала потрапити на зїзд. 

 

«Націонал-патріотична молодь знайшла пані Королевську в ресторані, що належить її партійному соратнику, - повідомив керівник організації «Третя сила» Віталій НАЗАРЕНКО. - Пані Королевська намагалася покинути територію закладу через чорний вхід, але невідомі патріоти заблокували виїзд її буса. Мусила втікати на таксі»...

 

Знімальну групу телеканалу «Дитинець» поліція намагалася вивести з залу з'їзду жінок Королевської. Також жінки-регіоналки перешкоджали роботі інших чернігівських журналістів, зокрема Олегу ГОЛОВАТЕНКУ забороняли робити «стрім» з місця подій. Наталія Королевська мусила спілкуватися з соратницями по скапу.

 

Василь ЧЕПУРНИЙ.

 

м. Чернігів.

 

Голос України