Закарпатська ОДА та Український національний комітет Міжнародної торгової палати уклали угоду про співробітництво та координацію діяльності. У її рамках сторони співпрацюватимуть з метою покращення бізнес-клімату в області та створення сприятливих умов для надходження в регіон інвестицій.

 

"Нині вкрай важливе дотримання норм, стандартів та етики ведення міжнародного бізнесу, захист інтересів вітчизняного виробника на ринках зарубіжних країн, збільшення іноземних інвестицій, -- повідомив генеральний секретар Українського національного комітету МТП Володимир МИХАЙЛОВ. -- Наше завдання -- створити на Закарпатті належні умови не лише для тих інвесторів, які нині присутні в області, але й для тих, які планують прийти сюди".

 

ДОВІДКА. Міжнародна торгова палата -- організація, яка має на меті підтримку й розвиток міжнародної торгівлі. Її членами є країни, до яких МТП має доступ через свої національні комітети. Уповноваженим представником МТП в Україні є Український національний комітет міжнародної торгової палати (ICC Ukraine). МТП заснована у 1919 році і зараз налічує 137 країн-учасниць.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України