Нагороду "Орден матері" та Почесну грамоту від командира батальйонно-тактичної групи 72-ї гвардійської окремої механізованої бригади отримала Надія МИГУН з Липовецького району на Вінниччині.

 

У такий спосіб військове керівництво бригади висловило подяку за виховання сина патріотом рідної землі, мужнього її захисника. Йдеться про сержанта бригади Павла МИГУНА. Він разом із побратимами продовжує захищати територіальну цілісність держави від російських найманців і донбаських бойовиків. На прохання військових нагороду вручили перший заступник голови Липовецької райдержадміністрації Ольга ДМИТРІВ, заступник голови райради Руслан ТАНАСЮК, начальник місцевого відділення поліції Василь ФІНОГЕНОВ та скитківський сільський голова Олег СЛОБОДЯНЮК.

 

-- Йти з нагородою до матері, коли її син живий, це дуже почесна і приємна місія, -- зазначила Ольга Дмитрів. -- Від того на серці радісно не тільки матері, яка отримує нагороду. Пізніше, коли вона поділиться новиною з сином, той так само радітиме і пишатиметься рідною матусею, як вона пишається ним.

 

Нагороду вручали у супроводі самодіяльних артистів сільського Будинку культури. Вони до сліз розчулили Надію Олександрівну піснями про матір. Добре, що це були сльози радості, а не смутку.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України