Патрульні Івано-Франківська розповіли про перші сто днів роботи. Звітували не у владних кабінетах, а перед мешканцями міста на Вічевому майдані. Начальник патрульної поліції Дмитро Міхалець (на знімку) повідомив, що за цей час було прийнято 12 тисяч викликів. Така кількість звернень, на його переконання, свідчить про значну довіру людей до їхньої служби. І за таку підтримку патрульні вдячні. А загалом, за сотню днів опрацювали майже 19 тисяч завдань.

 


Як переповіли у прес-службі підрозділу, патрульні виїздять врегульовувати конфлікти, сімейні сварки, втихомирювати дебоширів, оформлюють ДТП. За гарячими слідами розкривають крадіжки та грабежі, затримують продавців наркотиків, розшукують та повертають додому дітей. Саме для найменших іванофранківців патрульні під час звіту організували ігровий майданчик, щоб вони могли ознайомитися з правилами дорожнього руху.


За доблесну службу патрульних привітав і преміював міський голова Руслан Марцінків. Посадовець повідомив, що міська рада виділила 199 тисяч гривень на створення нового підрозділу поліції — велопатруля.

 

Івано-Франківська область. 


Фото Миколи МАЦЮКА.