Артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ в рамках благодійної акції «Ноти патріотизму» виступили для учасників АТО та жителів прифронтової Луганщини з концертною програмою. П’ять днів військові музики піднімали настрій захисникам Вітчизни та мешканцям Щастя, Станиці Луганської та інших.

 

— Для цієї поїздки ми підготували чимало нових пісень та музичних композицій, які залишаються популярними в Україні вже кілька століть, — зауважив підполковник Олександр Шевчук.


З оркестром співали солісти центру Наталія Дорошенко та заслужений артист України Володимир Грищенко. Пісню «Червона Рута» майже усюди викликали на біс по три рази.


Тим часом на Чернігівщині в мистецькому хуторі Обирок Бахмацького району відбувся восьмий щорічний Міжнародний етнокультурний фестиваль «Хліб — 2016. Посівна», де учасники вже традиційно вчилися орати землю, сіяти пшеницю, заволочувати кінною бороною та пекти хліб. Дійство повсякчас супроводжувалося танцями та співами. Особливими гостями та учасниками свята були кіборги.

Чернігівська область.