В Івано-Франківську співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції викрили двох поліцейських-хабарників. 

 

Оперуповноважені кримінальної поліції отримували гроші від власників масажного салону, безперешкодну діяльність якого оцінили у 15 тис. грн. щомісяця. Співробітники спецслужби затримали поліцейських у центрі міста на гарячому. Відкрито провадження, обох оперуповноважених затримано, найближчим часом їм буде оголошено про підозру в скоєнні злочину.


Інші поліцейські, як повідомляє прес-служба СБУ області, прикривали контрабанду наркотиків. Ще у квітні 2016 року СБУ перекрила потужний канал поставок з країн ЄС пігулок з вмістом наркотичних речовин. Під час досудового слідства правоохоронці встановили причетність до наркобізнесу працівників оперативно-пошукового відділу в Івано-Франківській області міжрегіонального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції. Під час обшуків у службових приміщеннях та за місцем проживання поліцейських було виявлено наркотики та значні суми у валюті. Відкрито кримінальне провадження, тривають оперативно-слідчі дії.

Івано-Франківська область.