Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини відвідала делегація Інституту європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича у місті Гнєзно (Республіка Польща).

Директор інституту професор Лешек Мрозевич, заступник директора з міжнародного співробітництва доктор Катажина Єндращик та професор Орест Красівський зустрілися з ректором Уманського педуніверситету доктором педагогічних наук професором Олександром Безлюдним та проректором з наукової роботи та міжнародного співробітництва кандидатом історичних наук доцентом Владиленою Сокирською (на знімку).
Під час зустрічі йшлося про перспективи подальшої співпраці щодо реалізації програми подвійного диплома, яка триває з 2009 року. Керівники двох вишів окреслили також ключові аспекти наукового співробітництва, що передбачають спільну реалізацію наукових проектів, стажувань науково-педагогічних працівників.
Гості з Польщі ознайомилися із діяльністю творчих лабораторій університету та зустрілися зі студентами. Доктор Катажина Єндращик познайомила юнаків та дівчат з основними напрямами діяльності Інституту європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича, його матеріально-технічною базою та умовами навчання за програмою двох дипломів. 
У рамках програми подвійного диплома студенти Уманського педуніверситету можуть здобути додаткову спеціальність за напрямом «Європейська комунікація». Два дипломи — це реальний крок до європейської інтеграції, наголосили польські науковці.

Черкаська область.

Фото надане прес-службою Уманського педуніверситету.