Понад триста представників талановитої учнівської і студентської молоді Вінниччини і стільки само їхніх наставників вшанували у залі обласного музично-драматичного театру імені Садовського в обласному центрі під час свята "Таланти Поділля-2016".

 

Традиційну зустріч з обдарованою молоддю організувала обласна рада та облдержадміністрація. На преміювання заслуг переможців студентських та учнівських олімпіад, громадських активістів, митців, спортсменів, з обласного бюджету виділили 360 тисяч гривень. Кошти разом з грамотами обласної влади вручили переможцям голова Вінницької облради Анатолій ОЛІЙНИК та голова ОДА Валерій КОРОВІЙ.

 

-- Коли дивишся у залу і бачиш таку велику кількість талановитої молоді, подих захоплює, бо молоді обдарування це справжнє багатство держави, її гордість, запорука успіхів на шляху європейського розвитку, -- зазначив у своєму виступі Валерій Коровій. -- Ваші здобутки маєте розділити зі своїми наставниками, подякувати їм за терпіння у навчанні та вихованні. З такими відданими патріотами наша держава має бути успішною.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України