Овни. У вас відкриється потік енергії й бажання довести розпочате до кінця, а ваша рішучість і проникливість будуть на достатньому рівні, щоб реалізувати поставлені завдання.

Тельці. Вам доведеться повністю поринути в роботу, за яку отримаєте відповідну винагороду. У гонитві за грішми не забувайте приділяти увагу родині.

Близнюки. Завдяки своїй товариськості ви зможете встановити потрібні контакти, потоваришувати з цікавими людьми. Стосунки із близькими підуть вгору й значно зміцняться.

Раки. Цього тижня на вас чекає мирний плин життя в приємній обстановці. Ви пожинатимете плоди від виконаної роботи, які мають бути сприятливими.

Леви. Це час роздумів і вибору. Вам доведеться ухвалювати рішення щодо того, як чинити далі, і кожен зі шляхів буде по-своєму вдалим. Правильний вибір підкаже інтуїція.

Діви. Ви почнете активну діяльність, спробуєте розгорнути цілу кампанію, щоб досягти поставленої мети. Але краще буде, якщо ви відпустите все на волю долі.

Терези. Вам легко вдаватимуться справи, що потребують творчого підходу й інтуїції. Вдалими будуть нові починання — вони приведуть до поліпшення фінансового становища.

Скорпіони. Скеровуйте свою енергію в конструктивне русло. Сприятливий час для працевлаштування й вирішення фінансових питань, особливо якщо плануєте почати щось нове.

Стрільці. Ви зможете радіти, спостерігаючи за тим, як легко й вдало розвиваються події навколо вас, як усе складається саме так, як ви хотіли.

Козероги. Ви відчуватимете впевненість у своїх силах, яка передасться оточуючим, з’явиться можливість реально впливати на події, зможете багато чого досягти.

Водолії. Цього тижня вам знадобляться рішучість і обмірковані вчинки. Вам доведеться зробити вибір: відмовитися від старого заради досягнення нового чи навпаки, відмовитися від перспектив.

Риби. Саме час зайнятися осмисленням навколишнього світу і подій, що відбуваються, повчитися мудрості, яка дасть змогу змінити ваше життя й привести до гарного результату.