В Ужгороді завершився легкоатлетичний крос, у якому взяли участь прикордонниками з усієї України. Під час урочистого відкриття змагань вони хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів. Звертаючись до присутніх, заступник начальника Чопського прикордонного загону полковник Юрій Кирюхін подякував спорткомітету за організацію заходу і зазначив: «Для всіх нас — це чудова нагода зустрітися з бойовими побратимами, друзями, колегами. Коли триває війна, українцям потрібна фізична витривалість, гарт та бойовий дух».


У програмі змагань — біг на тисячу, дві та три тисячі метрів, естафета. На старт, як повідомили у Чопському прикордонному загоні, вийшла 31 команда. Із 124 військовослужбовців, що взяли участь у кросі, майже третина — учасники антитерористичної операції. Серед бігунів було й два майстри спорту України міжнародного класу: лейтенант Віталій Волошин та молодший сержант Віталій Кирюхін.


Перше місце вибороло Азово-Чорноморське регіональне управління, друге — Західне, а третє дісталося Національній академії Державної прикордонної служби України.


Вл. інф.

 


На знімку: змагаються прикордонники.


Фото надане прес-службою Чопського прикордонного загону.