Під звуки гуцульських трембіт, цимбалів, скрипок, сопілок на Закарпатті відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям (на знімку). Подія відбулася в Ясінянській школі № 1. З цієї нагоди сюди завітав голова облради Михайло РІВІС, який разом з очільником Ясіня Едуардом ЗЕЛІНСЬКИМ урочисто перерізали символічну стрічку. Понад півмільйона гривень цьогоріч виділив на майданчик обласний бюджет, а зі скарбниці селищної ради спрямовано 300 тис. грн. Молодь гратиме тут в міні-футбол, баскетбол, волейбол та теніс.

 

Фото надане
прес-службою облради.

 

Михайло Рівіс, повідомляє його прес-служба, поінформував: облрада й надалі розвиватиме спортивну інфраструктуру, особливо у гірській місцевості. Ухвалено програму "Спортивний майданчик", за якою впродовж 2016--2020 років планується побудувати сотню таких у різних районах Закарпаття.

 

-- Ясіня здавна славиться досягненнями у спорті, тож не дивно, що на цю приємну подію з нетерпінням очікували не лише вихованці школи, на території якої з'явився майданчик, а й мешканці селища. Тепер юні спортсмени зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати впродовж цілого року, -- сказав голова облради.

 

Від імені народного депутата Василя ПЕТЬОВКИ було вручено комплект м'ячів та набори ракеток і м'ячиків для великого тенісу.

 

Далі господарі свята дали можливість першими випробувати міцність поля спортивно-естрадному гуртку "Живинка".

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України