Дванадцятий рік поспіль конкурсна комісія визначає кращі творчі доробки репортерів Закарпаття, присуджуючи дві премії: імені Михайла Бабидорича -- кращому журналістові року -- та імені Василя Ґренджі-Донського -- кращому колективу редакції друкованих і електронних ЗМІ.

 

Цьогоріч на здобуття премії Михайла Бабидорича претендували десятеро газетярів, радійників і телевізійників. Перемогу виборов Михайло ПАПІШ -- за серію публікацій у газетах "Берегово" та "Вісті Берегівщини".

 

На премію імені Василя Ґренджі-Донського номінантів було також чимало -- шість. Кращою визнана міжгірська районна газета "Верховина". Очолює це видання протягом півтора десятка літ активний автор також і "Голосу України" Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ.

 

Переможці отримають дипломи і грошові премії. Варто зазначити, що цього разу комісія віддала перевагу професіоналам -- журналістам старшої плеяди з класичною університетською освітою. Приєднуємося до щирих вітань, які напередодні професійного свята звучать на адресу лауреатів -- високих вам гонорарів і гострого пера на довгії й благії літа!

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України