Із Державного фонду регіонального розвитку на Закарпатті профінансують будівництво та реконструкцію 90 об’єктів. Кошти для третини з них на суму 22 млн. 950 тис. грн. уряд уже затвердив. 

Загалом на поточний рік виділяється трохи більш як 110 мільйонів гривень. За ці кошти, зокрема, ремонтуватимуть дороги, будуватимуть спортивні споруди, прокладатимуть водогони. Про це повідомив під час брифінгу директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Денис Ман. На розгляд обласної комісії спочатку було подано 267 проектів. За результатами аналізу й оцінювання відібрали й спрямували до Мінрегіону 90, серед яких півсотні стосуються доріг, які перебувають у поганому стані, що гальмує розвиток туризму.
Розпочнеться нарешті і реконструкція міжнародного аеропорту «Ужгород». Колишню ужгородську котельню перепрофілюють під спортивно-реабілітаційний центр для інвалідів, заплановані роботи з упорядкування магістралі до румунського кордону Вилок—Неветленфолу—КПП «Дякове». У регіоні вже розпочався і ремонт гірської дороги, що веде до одного з семи чудес України — озера Синевір. Окрім того, зведуть спорткомплекс у райцентрі Тячів та подадуть воду до села Мужієве Берегівського району.

Ужгород.