Ремонт шосе Луцьк — Радехів — Львів на волинській його ділянці може припинитися, — про це йшлося на оперативній нараді в облдержадміністрації.   
Причина банальна: суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності припиняють обслуговуватися на Волинській митниці, як наслідок, за підсумками травня остання не виконала доведених показників і не перерахувала жодної гривні на виконання робіт на цій автомагістралі. Нагадаємо: ремонт шосе проводиться за рахунок надпланових надходжень місцевої митниці (50 відсотків). За інформацією департаменту фінансів ОДА, до спеціального фонду цьогоріч надійшло 99,4 мільйона гривень, а з врахуванням минулорічних залишків — 203,6 мільйона. З початку року ремонт дороги профінансовано на 151,7 мільйона гривень за загальної вартості робіт 450 мільйонів.
Враховуючи ситуацію, що склалася, голова ОДА Володимир Гунчик дав доручення своїм заступникам зустрітися з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та проаналізувати їхню присутність на Волинській митниці. Зі слів посадовця, протягом двох місяців чимало з них припинили там обслуговування та перейшли на інші митниці. 

Волинська область.