Овни. Незважаючи на те, що ви тримаєте все під контролем, а оточуючі вас цінують і поважають, ви не можете встежити абсолютно за всім. Тому не відмовляйтеся від допомоги колег і друзів.


Тельці. На вас навалиться багато роботи, часом здаватиметься, що вам це не до снаги, але насправді ви впораєтеся! Припиніть хвилюватися через дрібниці, з легкістю дивіться в майбутнє.


Близнюки. Ви маєте вирішувати питання, пов’язані з документами та владними інстанціями. Але побоюватися цього не варто, все вирішиться на вашу користь, лише виявіть рішучість і наполегливість.


Раки. У вашому житті настає період «затишшя». Займіться обмірковуванням і побудовою планів. Активність думки та дії, здійснення та зміни — це все в майбутньому.


Леви. Вас очікує емоційне піднесення. Стосунки в родині значно зміцніють, ви почнете краще розуміти один одного. Саме час для втілення ідей, просування вперед.


Діви. Цей тиждень буде присвячений благоустрою сімейного вогнища, поліпшенню та зміцненню стосунків. Ви зможете повністю реалізувати свої мрії й радіти сприятливим дням.


Терези. Вас очікує підвищення ділової активності, вашу голову наповнять свіжі ідеї й прагнення. Фінансове становище почне поліпшуватися, ви закладете фундамент для майбутнього.


Скорпіони. Займіться справами сьогодення. Ви зможете розібратися з усіма труднощами, якщо не самі, то з допомогою колег або близьких людей. Зрештою, одержите позитивний результат.


Стрільці. Зміниться як ваше життя, так і ставлення до нього, до подій, що відбуваються, і до людей, які вас оточують. Сміливо можете реалізовувати ваші ідеї —  вони принесуть успіх.


Козероги. Події цього тижня, як маятник, спрямовані в протилежний бік минулого часу. Всі ваші негаразди поступово трансформуються: всі справи та стосунки налагодяться.


Водолії. З одного боку, вам необхідно обмежувати себе заради духовного розвитку та близьких; з другого боку — матеріальні цінності й мирські радості вабитимуть з подвоєною силою. Вибір за вами.


Риби. Цього тижня ваше становище почне поступово поліпшуватися, приходити в порядок, ви побачите на обрії кращі дні. Вас чекають зміни, не занадто різкі, але значимі.