Фехтування. Торунь (Польща). Чемпіонат Європи. Наші шаблістки (Ольга Харлан, Олена Кравацька, Аліна Комащук і Олена Вороніна) посіли третє місце.
У протистоянні за «бронзу» українки зломили опір польської збірної, перемігши — 45:42. Відзначимо, що у вирішальному поєдинку Харлан перемогла Богну Жозвяк (6:2) і забезпечила команді медаль. Перше й друге місця дісталися відповідно РФ і Франції.
Кульова стрільба. Баку (Азербайджан). Українка Олена Костевич переможно виступила на етапі Кубка світу з кульової стрільби у столиці Азербайджану. Результат олімпійської чемпіонки у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м — 200.2.
Теніс. Українець Ілля Марченко став першим українцем, який дізнався про те, що поїде на Олімпійські ігри до Ріо-де-Жанейро. Про це розповів сам донеччанин. «Здивований новиною про те, що Олександр Долгополов не візьме участі в олімпійському турнірі. Натомість я отримав повідомлення від капітана нашої збірної Михайла Філіми, що поїду до Ріо. Здоров’я перед Вімблдоном уже більш-менш. Через невелику травму я був змушений пропустити турнір у Ноттінгемі». Долгополов відмовився від Олімпіади через небезпеку заразитися вірусом Зіка.

 

Грекиня Анна Коракакі («срібло»), українка Олена Костевич («золото») і мексиканка  Алехандра Завала Васкес («бронза»).

Фото issf-sports.org.