За сприяння народного депутата України Геннадія Ткачука в адмінбудівлі Вінницької облдержадміністрації відкрито нове відділення «Укрпошти».


— Клієнтів багато від самого дня відкриття відділення, — зізнається його керівник Інна Максименко, — тому працюємо без перерви на обід. Часті гості — не лише працівники адміністрації, у яких чимало і вхідної, і вихідної кореспонденції, а й мешканці сусідніх вулиць, які тут сплачують комунальні платежі, роблять відправлення. Чимало відвідувачів цікавляться роботою державного реєстратора, бо наше відділення надаватиме ще й послугу з реєстрації речових прав на нерухоме майно.


Нове відділення розміщено у вестибюлі 14-поверхової адмінбудівлі, де розташовано переважну більшість структур обласної влади. Воно невелике, але відвідувачам тут зручно, встановлено нове обладнання, меблі. «Дякую обласній владі, що з розумінням поставилася до побажань своїх працівників і відгукнулася на мою пропозицію надати місце для нового відділення, — каже народний депутат України Геннадій Ткачук. — Сподіваюся, гарний приклад наслідують також і в міськраді. Якщо це зручно для людей, то чому б не відгукнутися на їхні запити?..»


Вітаючи колектив обласної дирекції «Укрпошти» з відкриттям нового відділення, Геннадій Ткачук наголосив, що пошта виконує ще й соціальну функцію. За його словами, тут одні з найнижчих цін на послуги, відділення «Укрпошти» представлені в усіх сільських населених пунктах, тоді як інші структури не поспішають у село.


Заступник керівника обласної дирекції «Укрпошти» Ігор Корнєв додав, що нинішнього року на Вінниччині планують відремонтувати вісім поштових відділень. Надалі поступово ремонтуватимуть усі відділення зв’язку з одночасним оновленням меблів та техніки. «Це потрібно не пошті, це потрібно нашим клієнтам, щоб вони мали можливість отримувати послуги у нормальних умовах», — наголосив посадовець.