Представники громадських організацій Харкова вирушили в чергову поїздку в рамках проекту «Схід і Захід разом».

Заступник міського голови з питань охорони здоров’я і соцзахисту населення Світлана Горбунова-Рубан зазначила, що харків’яни мають унікальний досвід створення в місті Єдиної соціальної мережі, коли соцпослуги надають громадські організації, а не органи влади.
— У нас сімнадцятирічний досвід роботи, який буде корисний колегам у Західній Україні. Понад 100 громадських організацій становлять Єдину соціальну мережу, виконують послуги, потрібні харків’янам. Також ми хочемо побачити, що нового є у колег, які через кілька тижнів приїдуть до нас, — повідомила Світлана Горбунова-Рубан.
Зазначимо, в 2016 році в Харкові громадська організація «Інститут соціальної політики регіону» реалізує проект «Слобожанщина, Буковина і Поділля — підсумки: кращі практики в соціальній політиці». У рамках проекту з 6 по 10 липня харківська делегація відвідає Полтаву, Київ, Житомир, Чернівці та Хмельницький. Під час поїздки заплановано зустрічі з працівниками управлінь соцзахисту, лідерами громадських організацій соціальної спрямованості.

Харків.